Resultaten voor engelse bullmastiff

engelse bullmastiff

Rashondenoverzicht Rashondenwijzer.
Dashond, ruwhaar Teckel. Duitse Staande Hond Draadhaar. Duitse Staande Hond Draadhaar. Engelse Cocker Spaniël. Engelse Cocker Spaniël. Engelse Springer Spaniël. Engelse Springer Spaniël. Ierse Water Spaniël. Ierse Water Spaniël. Irish Softcoated Wheaten Terriër. Irish Softcoated Wheaten Terriër. Jack Russell Terriër.
gps
Kennel Van Ranzieshof Ras Informatie: Bullmastiff.
Het karakter van de Bullmastiff is bepaald door het soort werk, waarvoor dit ras in eerste instantie bedoeld was. De Engelse jachtopzieners hadden behoefte aan een lenige, sterke en gehoorzame hond, die zelf beslissingen zou kunnen nemen als hij alleen aan het werk was.
pret hypothecaire ing
Bullmastiff Honden Page.
Karakter van de Bullmastiff. Het karakter van de Bullmastiff is bepaald door het soort werk, waarvoor dit ras in eerste instantie bedoeld was. De Engelse jachtopzieners hadden behoefte aan een lenige, sterke en gehoorzame hond, die zelf beslissingen zou kunnen nemen als hij alleen aan het werk was.
samenvoegen kredieten
Hefrings-Pride Bullmastiffs Rottweilers voor een fijne Bullmastiff of Rottweiler pup.
2dehands auto
Bullmastiff Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
Engelse Setter Informatie over hondenrassen Hill's' Pet. Afghaanse Windhond Informatie over hondenrassen Hill's' Pet. Airedale Terriër Informatie over hondenrassen Hill's' Pet. Alles over je huisdier. De Bullmastiff is een zachtaardige, aanhankelijke hond die een goede keuze is voor gezinnen met kinderen die zich redelijk kunnen gedragen.
Tram
Welkom op de website van Libertybulls.
Hij gebruikte de Engelse Bulldog, Bullmastiff, Stafford Bullterier en de Bordeauxdog. De Engelsmannen Ken Mollet en Graham Woods fokte hun Old English Bulldog in 1985 terug, onder de naam Victorian Bulldog. Graham Woods stapte uit het fokprogramma, hij had een ander doel voor ogen.
Bullmastiff rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. De Bullmastiff is ontstaan uit kruisingen tussen de Engelse Bulldog en de Old English Mastiff. Vroeger werd dit ras gebruikt als bewaker van de jachtopzieners. Het is een hond die ondanks zijn grootte gemakkelijk en zonder geluid tot een redelijk hoge snelheid kan komen. De Bullmastiff is een lieve en betrouwbare hond.
Bullmastiff Honden 2dehands.be.
Ook hier staan met uw zoekertje? deze 2 lieve bullmastiff meisjes zijn opzoek naar hun gouden mandje. geboren 17 sept 2018 en volledig in orde met een prachtige stamboom. 16 december 2018 1715: Meerhout. Bullmastif pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie bull mastiff dekreu staat ook ter beschikking om a.
Karakter van de Bullmastiff Van het Bakhuisje.
Karakter van de Bullmastiff. Het karakter van de Bullmastiff is bepaald door het soort werk, waarvoor dit ras in eerste instantie bedoeld was. De Engelse jachtopzieners hadden behoefte aan een lenige, sterke en gehoorzame hond, die zelf beslissingen zou kunnen nemen als hij alleen aan het werk was.
Old English Bulldog: InsaneColor Bulldogs.
Zij gebruikten de Engelse Bulldog, Bullmastiff, Pittbull Terriër en de Bordeauxdog om hun ideale OEB te creëren. In 1985 begonnen de heren Ken Mollet Graham Woods uit Engeland met het terug fokken van hun ideale OEB, de Victorian Bloedlijn dit resulteerde in een zeer zware en massieve bulldog.

Contacteer ons

kruising bullmastiff
kruising labrador bullmastiff
kruising bullmastiff labrador
herplaatsing bullmastiff
engelse bullmastiff
bullmastiff kruising
kruising rottweiler bullmastiff
kruising bordeaux dog bullmastiff
kruising boerboel bullmastiff
kruising bullmastiff bordeauxdog